Over Harvest

Harvest is een gloednieuw communication center gespecialiseerd in het beantwoorden van klantcontact via alle kanalen. Het is onze missie om voor u de beste resultaten te oogsten binnen uw budget door kwalitatieve medewerkers en innovatieve technologieën flexibel in te zetten.

Dankzij onze rijke ervaring in de contact center wereld, wordt uw klantcontact met de nodige zorg van A tot Z beheerd en opgevolgd. Wij denken met u mee, leggen de doelstellingen vast, stellen samen met u een actieplan op, sturen bij waar nodig en voeren uit. Flexibiliteit is onze ‘middle name’. Wij staan 24u per dag, 7 dagen op 7 voor u klaar, op verschillende locaties nl. Antwerpen, Leuven, Mechelen en Fés. Wij werken transparant en geven u de mogelijkheid om uw campagne van op afstand te volgen.

...
...

Harvest is ontsproten aan het brein van én wordt geleid door Eric Ignoul, een ervaren ondernemer in het contact center landschap. Met twintig actieve jaren in de klantcontactwereld is Eric een kenner van de internationale markt van klantcontact. Met Harvest maakt Ignoul zijn droom waar: een Communication Center van nul opbouwen, met als kernwaarden kwaliteit, personeel en flexibiliteit.

Passion

Onze mensen zijn ons uithangbord. Zij zijn goed in wat ze doen en hebben een passie voor de job. Een accuraat personeelsbeleid en een resultaatgerichte begeleiding van onze medewerkers dragen bij tot die passie voor het werk.

Harvest zorgt voor een aangename werkomgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat waarden gedreven ondernemerschap onze medewerkers performanter maakt.

Harvest in the cloud

Harvest maakt gebruik van cloud solutions en nieuwe technologische mogelijkheden. Deze manier van werken geeft meer financiële mogelijkheden om te investeren in opleiding en coaching en werkt daardoor rechtstreeks in het voordeel van de klant.

Werken in de cloud laat onze communicatoren bovendien toe om vanuit gelijk welke plek aan de slag te gaan. Optimale inzet en flexibiliteit van human capital zijn hierdoor één van onze grote troeven.

“Omdat ik me thuis voel bij Harvest voelt het niet als werk. Het enthousiasme en de passie van mijn collega’s werkt aanstekelijk.”

Michaël, Team Manager
...